Ką reiškia nesantaikos uždarymas DM?

Uždarymas į Nesantaika DM pašalina tik iš matomų pokalbių istorijų. Kitas vartotojas vis tiek gali skaityti techatus. Be to, jei kitas vartotojas jums praneša po jūsų Uždaryti pokalbis, istorija vėl bus matoma.

.

Be to, ką reiškia uždaryti DM nesantaikos metu?



Tokia, kokia ji yra, jei esate Nesantaika bet kurį laiką neišvengiamai einate Uždaryti į DM . Ir dėl to, kaip gyvenimas veikia žmones, tai DM gali priklausyti tam, kas nenaudoja nesantaika nebėra, o jei jie nėra jūsų draugų sąraše arba serveryje su jumis, jums nepasisekė.

Taip pat žinokite, ar galite ištrinti DM nesantaikos metu? Tiesioginių pranešimų ištrynimas į Nesantaika Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite naudotoją, su kuriuo tu 'pasikeitė Tiesioginiai pranešimai ir pasirinkite Pranešimas. Kairėje ekrano pusėje esančioje srityje „DirectMessage“ užveskite pelės žymeklį virš pokalbio ir spustelėkite pasirodžiusį X.



Panašiai žmonės klausia, ką reiškia DM nesantaikoje?



(P.M / DM ) D. Tiesioginiai pranešimai yra pokalbiai su draugais.

Kaip vėl atidaryti uždarą DM nesantaiką?

Patekite į užblokuotų vartotojų sąrašą, spustelėkite jį ir taip atviras dm turite su tuo vartotoju. Iš ten galėsite ištrinti savo žinutes.

Susiję klausimų atsakymai

Ar ištrynus DM jis ištrinamas kitam asmeniui?

Tu gali tik Ištrinti „Twitter DM“ („DirectMessages“) iš savo pašto dėžutės. Tekste sakoma „Kai tu Ištrinti tiesioginį pranešimą ar pokalbį (išsiųstą ar gautą) yra ištrintas tik iš savo paskyros. Kiti pokalbyje valios vis tiek galėsite matyti tiesioginius pranešimus ar pokalbius, kuriuos turite ištrintas .

Ar nesantaika išsaugo pokalbių žurnalus?

Nesantaikos istorija „Tracker“ yra naršyklės scenarijus, kurį galite atlikti vietoje išsaugoti pokalbių istoriją serveriuose, grupėse ir privačiuose pokalbiai . Kai scenarijus yra aktyvus, jis bus įkeltas istorija pasirinkto teksto kanalo iki pirmojo pranešimo ir leiskite jį atsisiųsti naršyklėje neprisijungus.

Kaip visam laikui ištrinti nesantaikos pranešimus?

2 metodas Pranešimų ištrynimas iš kanalo
  1. Atidarykite nesantaiką. Tai violetinė arba mėlyna piktograma su balta gamepadilustracija.
  2. Palieskite ☰. Jis yra viršutiniame kairiajame ekrano kampe.
  3. Pasirinkite serverį.
  4. Pasirinkite kanalą.
  5. Palieskite?.
  6. Palieskite „Ieškoti“.
  7. Įveskite savo vartotojo vardą ir palieskite didinamąjį stiklą.
  8. Palieskite pranešimą, kurį norite ištrinti.
Paaiškintojas

Kaip ištrinti kažkieno pranešimą nesantaikoje?

Žingsniai
  1. Spustelėkite draugų piktogramą. Tai mėlyna piktograma viršutiniame kairiajame ekrano kampe su trimis baltais žmogaus kontūrais.
  2. Pasirinkite pokalbį. Dabar jis bus atidarytas pagrindiniame „Discord“ skydelyje.
  3. Užveskite pelės žymeklį ant norimo ištrinti pranešimo.
  4. Spustelėkite?
  5. Spustelėkite Ištrinti.
  6. Spustelėkite Ištrinti, kad patvirtintumėte.
Paaiškintojas

Ką atidaro DM?

DM reiškia tiesioginius pranešimus. „Twitter“ turite skirtuką, kuris leidžia jums privačiai siųsti pranešimus bet kuriam kitam vartotojui, kuris seka jus (arba tuos, kurių nesekate, kurie turi savo DM nustatymus) atviras visiems). Daugelis žmonių tai vadina trumpuoju DM. Paaiškintojas

Kaip matyti nesantaikos metu senus pranešimus?

Apatiniame kairiajame ekrano kampe spustelėkite piktogramą, kad pasiektumėte nustatymus. Spustelėkite „Išvaizda“ ir tada pažiūrėk skyriui „Išplėstinė“. Įjunkite jungiklį šalia „Kūrėjo režimas“. Rasti pranešimą norite pranešti, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite vartotojo vardą ir pasirinkite „Kopijuoti ID“. „Pundit“

Kas nutiks, jei ištrinsiu „Twitter DM“?

Kai ištrinsite į Tiesioginė žinutė arba „leavea“ pokalbis (išsiųstas ar gautas), jis iš jūsų paskyros ištrinamas tik. Kiti pokalbio dalyviai vis tiek galės pamatyti Tiesioginiai pranešimai ar pokalbius, kuriuos įrašėte. „Pundit“

Kaip išsiųsti asmeninį pranešimą nesantaikos metu?

[HowTo] Asmeninis pranešimas Kažkas nesantaikoje
  1. Šoninėje juostoje spustelėkite asmens vartotojo vardą. Šalia dešinės šoninės juostos turėtų atsirasti didesnis iššokantis langas.
  2. Mažoje juostoje, esančioje po jų vaidmeniu, galite įvesti bet kokį pranešimą, išsiųstą konkrečiam nariui. Dabar prie savo naujausių pokalbių galite prisijungti kairėje šoninėje juostoje. Daugiau informacijos žemiau.
„Pundit“

Ką reiškia seksualiai DM?

Pastaraisiais metais DM „skaidrė“ tapo naujausia internetinių pažinčių žinute. Norint „įlįsti į DM“, reikia išsiųsti asmeniui tiesioginę žinutę „Instagram“ ar „Twitter“, dažnai turint omeny romantinius ketinimus. Vieną dieną jis man atsiuntė priimtiną žinutę. „Pundit“

Kas yra PM?

P.M arba p (taip pat parašyta P.M. arba val. ) yra lotyniško post meridiem, reiškiančio „po vidurdienio“, sutrumpinimas 12 valandų laikrodyje. „Pundit“

Kuo skiriasi DM ir PM?

P.M reiškia asmeninį pranešimą. Užuot sakęs DM Aš, taip pat galite pasakyti P.M Aš. Abu jie turi tą patį. P.M taip pat reiškia „Post Meridiem“, kuris naudojamas nurodant laiką. Mokytojas

Ką reiškia BM?

Žarnyno judėjimasRėmėjas

Kas nutiks, jei ištrinsite nesantaikos paskyrą?

Išjungimas Jūsų sąskaita reiškia tu gali bet kuriuo metu atlikę šį veiksmą. Jei tu pakeisti tavo protas, tu gali vėl suaktyvinti Jūsų sąskaita ! Kada tu išjungti jums paskyra nebegaus jokių @ pranešimų iš Nesantaika . Rėmėjas

Ką veikia mee6 bot?

MEE6 yra drąsus Nesantaikos bot kasdien ieško naujų vietų! Geresnės savybės, geresnis pasirodymas ir geresnis dainavimas ... svarbu, gerai? Muzika, įrašai, lygiai, saikas, automatizavimas ir pranešimai iš jūsų mėgstamiausių svetainių. Rėmėjas

Kaip ištrinti pokalbį dėl nesantaikos savo telefone?

Žingsniai
  1. Atidarykite nesantaiką. Jos piktograma atrodo kaip baltas besišypsantis žaidimų pultas ant fono.
  2. Palieskite ☰. Jis yra viršutiniame kairiajame ekrano kampe.
  3. Palieskite serverį, kurį norite ištrinti. Serveriai išvardyti kairėje ekrano pusėje.
  4. Palieskite?.
  5. Palieskite „Server Settings“.
  6. Palieskite Apžvalga.
  7. Palieskite?.
  8. Palieskite „Ištrinti serverį“.
Pradedantysis

Ar užblokavę asmenį jie vis tiek galės matyti jūsų pranešimus?

Na, kai blokuoji žmonės „Messenger“, jie negalės matyti daiktai tu nusiuntė juos.Pasak „Facebook“ pagalbos centras, kai tu blokuoji , jie Nebegalėsiu susisiekti tu (pvz .: siųsti tu žinutes , paskambinkite tu ) „Messenger“ ar „onFacebook“ pokalbiuose. Pradedantysis

Kas atsitiks su DM, kai ką nors užblokuosite?

Asmens blokavimas slepia jūsų asmeninius pokalbių pokalbius DM . Reiškia, siūlas išnyks ir tu negalėsite peržiūrėti pranešimų (iki tu juos atblokuoti). Pradedantysis

Kaip blokuoti ką nors dėl nesantaikos?

Žingsniai
  1. Atidarykite nesantaiką. Programoje yra mėlynos ir baltos spalvos piktograma, panaši į besišypsantį krabą.
  2. Pasirinkite serverį. Galite praleisti šį veiksmą, jei jau esate prisijungę prie serverio, kuriame yra kanalas.
  3. Pasirinkite pokalbio kanalą.
  4. Spustelėkite asmens, kurį norite užblokuoti, vardą.
  5. Spustelėkite Blokuoti.
  6. Spustelėkite Blokuoti, kad patvirtintumėte.